Onze visie & missie

Welkom in ons holistisch centrum

 

 

 

 

Wat is holisme?

Holistisch stamt af van het Griekse “holos” , wat staat voor “geheel”. Een holistische visie gaat uit van het principe dat alles met elkaar is verbonden. Alles om je heen, alles in jezelf, is energie en energie verbindt. Alles is onderdeel van een groter geheel.  

 

Jijzelf als systeem in een holistische benadering

Ons systeem als mens bestaat uit 5 niveau’s:

Ze staan samen in verbinding. Direct of indirect heeft een klacht op één niveau invloed op alle andere. Wie wil er nou niet een systeem dat in balans is? Bewustwording is de eerste stap naar een gelukkiger en gezonder leven.

 

Authentiek leven

Om als mens authentiek te zijn, is een holistische visie uitgangspunt. Bewustwording en transformatie van fysieke, mentale, emotionele, energetische en spirituele blokkades is de basis van heel en authentiek worden.

 

Onze missie

De missie van ons centrum is jou te helpen om een zo authentiek mogelijk leven te leiden. Van je hoofd naar je hart en van informatie naar transformatie. Leef je mooiste leven. We zetten hier diverse therapieën en coaching technieken voor in o.a.:

Ook wordt er deze zomer bij ons centrum een yurt gebouwd en kun je hier terecht voor een “well-being” transformatie weekend:

Laat los wat je niet meer nodig hebt, wat je niet meer dient. Ontdek jouw ware droom, én zet de eerste stap naar verwezenlijking!

 

We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

 

 

“Van hoofd naar hart, van informatie naar transformatie”