Wat is Reiki?

Mikao Usui (1865-1926) is de  (her)ontdekker en grondlegger van Reiki. Reiki is het Japanse woord voor de alles omvattende en alles doordringende levensenergie. Het woord Reiki bestaat uit de Japanse karakters Rei (universeel/alles wat is) en Ki (kracht/energie). Reiki is een (zelf)genezende methode en valt onder alternatieve geneeskunde.

 

Wat doet Reiki?

Als je Reiki geeft maak je verbinding met de oorspronkelijke energiebron. Je bent een kanaal waardoor de levensenergie naar jezelf en ook naar anderen door kan stromen. waardoor het zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd. Iedereen heeft deze energie van nature tot zijn beschikking, vaak verliezen we gedurende ons leven  de verbinding. Reiki werkt op alle holistische niveaus door: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Ook helpt Reiki je groeien in spiritueel bewustzijn en het versterken van je intuïtieve vermogen. Je komt weer volledig in contact met je kern, met wie je werkelijk bent.

Reiki is een mooie toevoeging voor jezelf als persoon, maar ook voor mensen die al werken als therapeut of coach.

 

Drie niveaus:

 

 

“Reiki is love, love is wholeness,

wholeness is balance,

balance is well being,

well being is freedom from disease”

-Mikao Usui

Er zijn drie verschillende niveaus of gradaties in Reiki. De graad geeft de mate aan waarin je bent opgeleid en de sterkte van de energie die je ontvangen mag. Lees hier verder:

Reiki 1

Reiki 2

Reiki 3a

Reiki 3b

Reiki cursussen

   KvK: 78648564  

   Privacy verklaring

   Algemene voorwaarden

Energy Healing   voor dieren

Energy Healing voor dieren