Nature:

The wisest teacher, the greatest temple and the ultimate medicine

Natuurcoaching

 

Wat is natuurcoaching?

Natuurcoaching is een krachtige vorm van coaching, waarbij de natuur ons bijstaat als coach. Door gebruik te maken van verschillende coaching technieken komen we tot de kern van jouw vraag én jouw antwoord.

Als mens zijn we onderdeel van de natuur. De aanwezige levensbron die ervoor zorgt dat we ademen en dat ons hart klopt is dezelfde levensbron die ervoor zorgt dat de vogels fluiten en de bomen groeien. We zijn allemaal met elkaar verbonden.

Natuurcoaching heeft vele voordelen. Zo zorgt de natuurlijke omgeving voor ontspanning en rust. Waardoor je makkelijker bij je  intuitie en je gevoel kunt komen. Doordat je lichaam beweegt, bewegen je gedachten. De natuur biedt vele metaforen die voor verheldering kunnen zorgen. Ook geeft het een boost aan zuurstof voor lichaam en geest.

Samen gaan we op pad en laten we ons meevoeren door de stroom van de natuur. Wat voor inzichten dragen de bomen? Wat voor boodschappen hebben de vogels? In welke richting waait de wind? Laten we stil staan bij de symbolen die de natuur ons biedt. Ontdek wat natuurcoaching voor jou kan betekenen!

Kijk bij ons holistisch coach traject voor meer informatie.

Holistisch Coach Traject

De natuur coaches die je begeleiden zijn:

Bico: natuur specialist, life coach, hond als spiegel.

Gemma: natuurcoach, paardencoach, Reiki master & teacher, holistisch therapeut.

Dit duo weet als geen ander hoe je patronen kunt doorbreken, blokkades op kunt heffen en je de “natural flow” in jezelf kunt vinden.

   KvK: 78648564  

   Privacy verklaring

   Algemene voorwaarden