Nature:

The wisest teacher, the greatest temple and the ultimate medicine

Natuurcoaching

Wat is natuurcoaching?

Natuurcoaching is een krachtige vorm van coaching, waarbij je afwisselend wandelt en stilstaat en met de symbolen uit de natuur tot de kern van je vraag én het antwoord komt.

Als mens zijn we onderdeel van de natuur. De aanwezige levensbron die ervoor zorgt dat we ademen en dat ons hart klopt is dezelfde levensbron die ervoor zorgt dat de vogels fluiten en de bomen groeien.

Natuurcoaching heeft een tal van voordelen. Zo zorgt de natuurlijke omgeving voor ontspanning en rust. Waardoor je makkelijker bij je  intuitie en je gevoel kunt komen. Doordat je lichaam beweegt, bewegen je gedachten. De natuur biedt vele metaforen die voor verheldering kunnen zorgen. Het geeft een boost aan zuurstof voor lichaam én geest.

Samen gaan we op pad en laten we ons meevoeren door de stroom van de natuur. Wat voor inzichten dragen de bomen? Wat voor boodschappen hebben de vogels? In welke richting waait de wind? Maak een afspraak en ontdek wat natuurcoaching voor jou kan betekenen!

info@holistischcentrumnoordlimburg.nl

De natuur coaches die je begeleiden zijn:

Bico: natuur specialist, life coach, hond als spiegel.

Gemma: natuurcoach, paardencoach, Reiki master & teacher, holistisch therapeut.

Dit duo weet als geen ander hoe je patronen kunt doorbreken, blokkades op kunt heffen en je de “natural flow” in jezelf kunt vinden.