Gedurende het hele jaar zijn er regelmatig meditatie wandelingen vanaf het holistisch centrum. Kijk bij de agenda of op Facebook voor de data.

Tijdens deze wandelingen kun je weer in een dieper contact komen met jezelf en de helende kracht van de natuur ervaren. We wandelen in een groepje van max. 4 personen. Wil je liever een 1 op 1 coach wandeling doen of met een eigen groepje wandelen? Stuur gerust een bericht naar: info@holistischcentrumnoordlimburg.nl

Er zijn 4 verschillende wandelingen beschikbaar. “De brug” (light), “de oase” (medium), “de regenboog” (heavy) en “het gouden pad” (heavy XL). De brug en de oase zijn geschikt voor beginners, de regenboog en het gouden pad voor gevorderden.

Alle wandelingen hebben een mooie plek om te rusten en echt even te zijn, en dieper de meditatie in te gaan. Ook trekken we dan een inzichtkaart, die kan je helpen bij je pad van groei en eigen bewustwording. De gehele wandeling doen we in stilte. Na de wandeling sluiten we af met koffie en thee en wat lekkers bij het HCNL. Bij de regenboog en het gouden pad is een heerlijke vegetarische lunch inbegrepen.

 

Meditatie wandelingen

“Ervaar de helende kracht van de natuur”