Vraag je je weleens af wat dieren zouden zeggen als ze konden praten? Of mischien krijg je al eens beelden door van de dieren om je heen? Wil je graag werken aan je eigen groei en ontwikkeling en vind je het leuk om met een kleine groep medecursisten samen te oefenen? Wees welkom en laat je verassen door wat deze dag je brengt!

 

Intuïtie & Communiceren met dieren 1:

Het ochtend programma staat volledig in het teken van het versterken van je intuïtie. En leren we intuïtief zenden en ontvangen .  Dit doen we aan de hand van meditaties, één op eén oefeningen en groepsoefeningen. Iedereen kan dit leren! Je intuïtie werkt als een spier, naarmate je deze meer traint wordt hij sterker en krachtiger. Je zult versteld staan van wat je allemaal door krijgt. Helderziend, heldervoelend, helderwetend, helderhorend, helderruikend, of helderproevend, welke past het best bij jou? Ontdek het vandaag!

Na een heerlijke lunch zullen we smiddags eerst oefenen met de dieren van het HCNL. Daarna zullen we nog een gesprek aangaan met een dier vanaf een foto. Iedere cursist mag 2 foto’s meenemen. Zorg dat het gezicht en de ogen van het dier er goed op staan.

 

Intuïtie & Communiceren met dieren 2:

We beginnen deze ochtend met een geleide meditatie van 45 min. Deze dag gaan we oefenen met readings van dieren die zijn overleden. Iedere cursist mag 3 foto’s meenemen, zorg dat het gezicht en de ogen van het overleden dier er duidelijk op staan. Uiteraard is er halverwege de dag weer een heerlijke lunch.

Intuïtie & Communiceren met dieren

Opgeven via:

info@holistischcentrumnoordlimburg.nl