Paardencoaching is leuke en leerzame manier om jezelf nog beter te leren kennen. Je krijgt meer inzicht in je eigen manier van handelen, je gedrag of je overtuigingen. Sta je voor een moeilijke keuze? Of heb je een (levens)vraag waar je niet uitkomt? Ook hierbij is de kracht van paarden aanwezig om je te helpen. Paarden coaching kan voor een echte “eye-opener” zorgen.

Ook ben je hier welkom voor trauma- en rouw verwerking. Paarden hebben geen verwachtingen, geen oordeel en handelen vanuit vrijheid en onvoorwaardelijke liefde.

Paardencoaching werkt ook bijzonder krachtig voor kinderen. Zit jouw kind in een lastige periode? Door een scheiding, een overlijden van een dierbare of een traumatische ervaring? Kan jouw kind wat extra hulp gebruiken om meer zelfvertrouwen te krijgen en zijn/haar kwaliteiten verder te ontwikkelen? Wij bieden, tegen een speciaal tarief, een pakket aan voor paardencoaching voor kinderen vanaf 6 t/m 14 jaar. Omdat wij geloven in de kracht van paarden en omdat wij het belangrijk vinden zoveel mogelijk kinderen te laten ervaren wat dit voor hen kan betekenen.

Tijdens een paardencoach sessie is er geen ‘goed’ of ‘fout’ en hoef je alleen maar te ‘zijn’. Er is ruimte voor emoties om los te komen en te laten gaan. Ervaar de liefde en helende kracht van paarden en maak een afspraak om de coaches live te ontmoeten via info@horsemagic.nl

“Contact met een paard opent je hart”

   KvK: 78648564  

   Ethische code Kreac

   Algemene voorwaarden

Horsemagic coaching

 

 

 

Onderdeel van HCNL

 

Speciaal Tarief:

Pakket  paardencoaching voor kinderen:

3 sessies voor

€175,-

2 maanden geldig

 (voor kinderen vanaf 6 t/m 14 jaar)