Mijn naam is Gemma. Sinds 2012 ben ik gecertificeerd Equine Assisted Coach. Ik ben ingeschreven bij het kwaliteitsregister voor paarden coaches, het Kreac. En tevens aangesloten bij het collectief alternatieve therapeuten, het CAT.

5 jaar geleden heb ik de stap genomen om te verhuizen naar Bergen (L) omdat ik graag mijn droom wilde verwezenlijken. Nu woon ik aan het bos met mijn lieve dierenfamilie en geniet ik elke dag! Graag help ik jou ook om je hart te volgen en jouw weg naar geluk te vinden.

 

 

 

Stanley is een shetland ruin van 14 jaar oud. Hij heeft al veel meegemaakt in zijn leven en is een voorbeeld van hoe je oude bagage los mag en kunt laten. Om weer terug te keren tot jezelf en te zijn wie je echt bent.

Hij heeft “mindfulness” uitgevonden en is de ideale partner om mee tot rust te komen van de hectiek van alle dag en te kijken naar de kern van wat er nu écht speelt.

 

 

Jolie is een paint merrie van 13 jaar oud, ze is oprecht, rustig en betrouwbaar. Ze houdt altijd een goede spiegel voor.

Zij is de perfecte coach voor mensen die graag een sessie willen doen in het kader van natuurlijk leiderschap, persoonlijke effectiviteit, communicatie vaardigheden en emotionele blokkades.

De coaches